Persondatapolitik

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvad bruger vi dem til?
Når du besøger hjemmesidens mail eller online holdtilmelding, har du mulighed for at afgive personoplysninger. Det kan fx være dit navn, din e-mailadresse og din privatadresse. Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger til os.
Vi bruger kun de personoplysninger, du giver os, til det specifikke formål, du har givet dem til – fx forespørgsel på behandling i fysioterapien eller booke tid til holdtræning.

Du kan afgive personoplysninger, hvis du benytter dig af følgende:

  • Online holdtilmelding, du bliver her stillet videre til SportSolution`s hjemmeside.
  • Vores mail

Udover de oplysninger du selv giver os, anvender vi cookies. Dem kan du læse om her.

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?
Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række organisatoriske og tekniske foranstaltninger, for at modvirke uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af dine personoplysninger.

Vi benytter Go-Mobile til at udsende aftale sms i fysioterapien. Du kan læse deres persondatapolitik her: www.go-mobile.dk

Vi benytter CGM/X-dont til opbevaring og behandling af personoplysninger i fysioterapien. Du kan læse deres persondatapolitik her: www.cgm.com

Vi benytter SportSolution til udsendelse af sms, hold booking, samt opbevaring og behandling af personoplysninger i fitness. Du kan læse deres persondatapolitik her: www.sportsolution.dk

Vores hjemmeside hostes hos Dynamicweb: Se deres persondatapolitik her: https://www.dynamicweb.dk/

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er relevant i forhold til de formål, du har oplyst dem til, eller så længe som lovgivningen kræver det.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Vi sælger aldrig dine oplysninger eller videregiver dem til uvedkommende. Vi kan dog videregive dem til udvalgte og betroede samarbejdspartnere, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt. Deres behandling er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores persondatapolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret at gøre indsigelse mod vores behandling af dem, at få dem rettet, hvis de er ukorrekte, at få dem udleveret og at få dem slettet.
Kontakt os på nedenstående telefonnummer eller mail.
Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

Kontakt os
Nibe Fysioterapi & Fitness ApS er dataansvarlig for alle oplysninger, indsamlet på denne hjemmeside. Du kan altid kontakte os med spørgsmål og ønsker.

Nibe Fysioterapi & Fitness ApS
Hobrovej 36B
9240 Nibe

Tlf.: 98 35 36 80
E-mail: mail@nibefysioterapi.dk

 

Åbningstider
Fysioterapien:
Mandag-torsdag:8.00 - 17.30
Fredag:8.00 - 14.00
Fitnesscentret:
Mandag-fredag:5.00 - 22.00
Lørdag og søndag:5.00 - 20.00